Ljus i tunneln!

Efter att ha promenerat ett antal mil de senaste veckorna testade jag idag hur foten kändes vid löpning. Gick ner till IP i morse och sprang ett halvt varv, gick ett halvt och gjorde sammanlagt fem varv. Det gick verkligen inte fort men det gick! Inte ont någonstans och vristen skötte sig. Perfekt underlag också – mjukt och alldeles platt.

Avslutade med två varv av knäböj, mountain climbers, sit-ups, katten/kossan, armhävningar (vanliga, inte längre mot vägg som i början av rehaben!) och tåhäv innan jag gick hem igen. Jag var glad som ett barn på julafton över att ha klarat av detta.

Jag är svag i coremusklerna så jag funderar på att ladda ner den där appen som heter ”mammamagen” eller nåt. Just för att få övningar för att bygga upp musklerna inifrån. Jag behöver också stretcha baksidan av vänster ben för det känns som om de musklerna krullat ihop sig under alla veckor då jag haltat och haft tyngden på höger ben.

Nu blir det bara rehab och promenader några dagar igen. Vågar inte chansa på att utmana för mycket än. Men ändå, så skönt att det ändå gick att springa lite i alla fall.

Annons

2 tankar på “Ljus i tunneln!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s