Bilresa igen…

Vi körde hem från Skåne till Stockholm i natt. Ryggen känner sig inte alls sugen på att nu åka till Västerås för att hämta hem hunden igen och jag kommer att låta den få bestämma. Samma make som körde hem oss igår får sätta sig bakom ratten igen…

Men, och detta är ett stort men, ryggen känns inte alls lika sliten som efter resan ner till Skåne för en vecka sedan. Jag ser det som ett tecken på att alla långa promenader den här veckan, ihop med rehab, har varit bra. Det börjar med andra ord bli dags att trappa upp till nästa nivå med rehabövningar, fortfarande helt i linje med vad sjukhuset rekommenderar. Inga excesser här inte utan lugnt och systematiskt.

Framstegen gör också att jag vågar börja tänka framåt, mot riktig träning. Återigen, jag ska inte göra något överilat, men drömma lite kan man ju få göra. Dessutom har det blivit väldigt tydligt hur snabbt kroppen kan gå från att vara i bra form till att inte kunna ta ett enda steg och jag funderar en hel del på hur jag ska kunna tacka den på bästa sätt och ge den så bra förutsättningar som möjligt för att hålla sig frisk framöver.

Jag har fem veckor semester på mig att i lugn och ro fundera mer över detta, det är många komponenter som hänger ihop när det gäller det totala måendet. Men som sagt, just idag känner jag mig full av tillförsikt!

Annons

3 tankar på “Bilresa igen…

  1. Även om det inte är helt bra så är det bättre! Hurra!
    Att det kan gå utför snabbt kan jag skriva under på många gånger om men jag kan också skriva under på att det går att komma i ruskigt bra form igen! Gäller bara att vara smart och skynda långsamt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s